Uber Brussel lanceert UberEATS [food delivery on demand]

Uber Brussel lanceert UberEATS [food delivery on demand]Na andere wereldsteden volgt nu ook Brussel met een UberEATS service waarbij je eenvoudig eten kan bestellen in de buurt én laten leveren!

We kennen het Amerikaanse Uber alreeds van hun geniaal eenvoudig concept om een rit van A naar B te bestellen, al dan niet met de meer luxueuze UberBLACK. Nu wordt het Uber aanbod in onze hoofdstad uitgebreid met UberEATS waarmee je eenvoudigweg lekker eten kan bestellen bij een restaurant uit de buurt wat erna tot aan jouw deur wordt geleverd. Dankzij preciese timing weet je wanneer je jouw favoriete gerecht(en) mag verwachten!

Hierdoor is het aanbod logischerwijs afhankelijk van de leveringslocatie, Uber Brussel voorziet alvast een breder aanbod dan de klassieke pizza, pitta en frietjes. De betaling verloopt volledig digitaal via de app (kredietkaart noodzakelijk!) en super overzichtelijk, met de BXLEATS10 promocode krijg je alvast korting bij je eerste bestelling. In tegenstelling tot andere soortgelijke platformen rekent UberEATS geen delivery fee aan of werken ze met een minimum bestelling.

Zelf proeven? Download de app hier én probeer het uit!

Uber Brussel lanceert UberEATS [food delivery on demand]

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...