Belgische prijs Hyundai IONIQ Electric: vanaf €34.999

Belgische prijs Hyundai IONIQ Electric: vanaf €34.999Hyundai vraagt slechts €34.999 voor de 100% elektrische Ioniq Electric (0 g/km CO2!) inclusief drie jaar gratis onderhoud. Dankzij de premie van de Vlaamse Overheid geniet je momenteel ook nog van €4.500 voordeel!

Met de Ioniq komt Hyundai nu écht meespelen in het segment van de groene/ecologische wagens. Deze compacte stadswagen werd volledig ontwikkeling met de alternatieve aandrijflijn in gedachten, naast een hybride, plug-in hybride variant is er ook een zuiver elektrische uitvoering. Een primeur in autoland!

Bij de onthulling van de Ioniq Hybrid (vanaf €26.899) werd alreeds beslist om geen instapversie te voorzien, enkel de twee hoogste uitvoeringsniveaus (Premium en Executive) zijn hier beschikbaar. Voor de Ioniq Electric volgen de Koreanen dezelfde strategie.

  • Hyundai Ioniq Electric Premium: vanaf 34.999 euro
  • Hyundai Ioniq Electric Executive: vanaf 36.999 euro

De Premium-trim biedt al héél veel met een sterke focus op veiligheid en comfort. Een goed functionerend navigatiesysteem en een adaptieve cruise control zijn zo standaard op elke Ioniq Electric, net zoals automatische airco, 16″ aluminium velgen, regen/lichtsensor, smart key, parkeersensoren, …

Het Executive topniveau komt daarboven nog met verchroomde deurgrepen, lederen interieur, verwarmd stuurwiel/zetels (voor én achter!), Blind Spot Detection en Rear Cross Traffic Alert!

Net zoals de rest van het gamma krijgt de Hyundia Ioniq Electric ook het unieke waarborgpakket van 5 jaar met onbeperkte kilometers en 5 jaar wegbijstand, terwijl de batterijen een garantie krijgen van maar liefst 8 jaar of 200.000 km! Daarbovenop doen ze nu nog eens drie jaar gratis onderhoud.

Naast een ruim en modern interieur, comfort, aangenaam rijgedrag, vlotte prestaties (120 pk / 295 Nm / 280 km rijbereik) en interessant prijskaartje speelt het fiscaalvriendelijke karakter van de Hyundai Ioniq Electric natuurlijk ook mee. Met 0 gr/km CO2 verkrijg je 120% aftrekbaarheid voor zakelijke gebruikers.

De Ioniq Hybrid staat intussen bij de Hyundai concessiehouders, de Ioniq Electric zal vanaf december leverbaar zijn. Begin 2017 volgt de veelbelovende Ioniq Plug-in Hybrid!

Lees hier onze rijtest met de Hyundai IONIQ Hybrid!
Lees hier onze rijtest met de Hyundai IONIQ Electric!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...