Mogen we dromen van een Maserati LaMaserati?

Mogen we dromen van een Maserati LaMaserati?Krijgt Maserati opnieuw een eigen variant op basis van Ferrari’s knappe LaFerrari hypercar?

In 2004 en 2005 bouwde Maserati indertijd vijftig exemplaren van de MC12, een supersportwagen op basis van de Ferrari Enzo Ferrari. Dit was ter ere van de terugkeer naar de racerij, vandaag de dag zijn die MC12’s naast een indrukwekkende (grote!) verschijning op de openbare weg ook een begeerde investering voor de slimme zakenman.

Nu de volledige LaFerrari familie – Coupé, Aperta en FXX-K circuitafgeleiden – het levenslicht gezien hebben en we geen nieuweling moeten verwachten voor 2020 kunnen ze de gebruike technieken en materialen misschien nog eens gebruiken voor een nieuwe Maserati hypercar? Theoretisch gezien vraagt dat slechts een beperkte hoeveelheid tijd en energie, interesse in degelijke bolides is er altijd.

Andrea Ortilen, een getalenteerde Italiaan, had teveel tijd kan goed overweg met digitale beeldbewerkingssoftware en gaf alvast een aanzet voor een eventuele Maserati MC63. Laat ons hopen dat ze in Modena meelezen!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...