Video: EVO test de McLaren 675LT Coupe

Video: EVO test de McLaren 675LT CoupéIs de McLaren 675LT dé beste sportwagen van het moment?

Dé beste wagen aanduiden is sowieso bijzonder moeilijk, naast prestatiecijfers speelt er nog heel veel meer mee zoals rijdynamiek, toegankelijkheid, prijskaartje en niet onbelangrijk: de beschikbaarheid. Slechts 500 exemplaren van de 675LT Coupé werden er gebouwd – die in België bijna 400.000 euro kost – maar toch was er nog vraag naar een dakloze 675LT Spider, eveneens 500 stuks werden er dan maar bijgebouwd. Allemaal al lang uitverkocht én voorzien van de 3.8-liter V8 met dubbele turbo’s en 675 pk, het blijft indrukwekkend hoe deze pretraket uit Woking dat vermogen weet over te brengen richting het asfalt..

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...