Officieel: Lexus UX Concept (2016)

Officieel: Lexus UX Concept (2016)Met een bijzonder futuristisch UX Concept kijkt Lexus alvast even naar de toekomst.

De Japanners van Lexus durven ze wel eens hun extreemste beentje voor te zetten als het gaat over conceptmodellen. Nog gekker wordt het dan als ze die bijna volledig overnemen, zo herkenden we heel wat LF-NX stijlelementen in de NX300h compact SUV. Nu komt Lexus met een UX Concept, zien ze hiermee brood in nog kleinere crossover?

Het hightech 3D Human Machine Interface systeem met hologrammen (virtuele menu’s) zullen we niet zo snel terugzien in een aankomend productiemodel, de afmetingen (1,9 x 1,52 x 4,40 m) zouden wel behoorlijk waarheidsgetrouw zijn. Of de levenskansen van de CT200h daarmee beslecht zijn moet tegen het einde van het decennium wel duidelijk zijn..

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...