Zien we hier de BMW i5?

Zien we hier de BMW i5?Hebben we hier te maken met echte patenttekeningen van de aankomende BMW i5 crossover/MPV?

Op een officieel antwoord uit München – of Bornem – moeten we niet hopen, toch lijkt het er sterk op dat we vroegtijdig beeldmateriaal van de langverwachte i5 te zien krijgen. Het was al lang geweten dat BMW i werk maakte van een nieuw model tussen de i3 stadswagen en i8 sportwagen, een i5 model zou zich dan logischerwijs richten op wat meer ruimte en praktische zaken.

De kans bestaat uiteraard ook dat we hier het werk zien van een creatieve geest met wat teveel tijd die zich liet gaan met 3D tekensoftware en goed naar de i3 en i8 keek. Tegen het einde van dit decennium moeten we uitsluitsel krijgen over de i5 want dan pas is de lancering van een derde elektrische (of toch plug-in?) BMW i model!

Lees hier onze rijtest met de BMW i3 REX (94 Ah)!
Lees hier onze rijtest met de BMW i3!
Lees hier onze rijtest met de BMW i8!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...