Video: Alfa Romeo Giulia Veloce in actie

Video: Alfa Romeo Giulia Veloce in actieZoals enkel Italianen het kunnen voorziet Alfa Romeo eveneens een gelikte promovideo voor de nieuwe Giulia Veloce!

Een streepje dramatische muziek op de achtergrond, een mooie omgeving, een prachtige wagen én dynamische weerbeelden in combinatie met de Italiaanse gave om iets meesterlijk in beeld te brengen. Dat is wat Alfa Romeo deed met deze promotievideo voor de Giulia Veloce, de uitvoering die zich tussen de reguliere motoren en de 510 pk sterke Quadrifoglio topmodel nestelt.

Het Veloce aanbod omvat een sportieve(re) uitstraling en een 2.0-liter benzine (280 pk / 400 Nm) of 2.2-liter diesel (210 pk / 470 Nm) onder de strakke motorkap. Steevast gekoppeld aan de achttraps ZF automaat en Q4 vierwielaandrijving, ideaal voor bij gure weersomstandigheden zoals mooi in beeld gebracht door Alfa Romeo. Tegen 2017 moet je de Giulia Veloce kunnen bestellen bij je favoriete Alfa Romeo concessiehouder, prijzen hebben we op dit moment nog niet!

Lees hier onze rijtest met de Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...