Officieel: Hyundai RN30 Concept [380 pk / 451 Nm]

Officieel: Hyundai RN30 Concept [380 pk / 451 Nm]Naast een nieuwe i30 toont Hyundai met de RN30 alvast een voorproefje van wat we mogen verwachten van de i30 N!

De Hyundai RN30 is opnieuw een High-Performance N Concept en moet ons alvast warm maken voor de performante i30 N hot hatch uitvoering die we ergens in 2017 verwachten. De wagen haalt zijn inspiratie bij de autosport en werd ontwikkeld met het oog op passie en rijplezier voor iedereen aldus de Koreanen.

De inbreng van de Hyundai Motorsport divisie zie je direct aan de (super)agressieve uitstraling en het minimalistisch interieur, de vleugeldeuren zijn dan weer een eyecatcher van formaat. Onder de motorkap ligt er een 2.0-liter turbobenzine met maar liefst 380 pk en 451 Nm. Die komen steeds in combinatie met vierwielaandrijving, een snelle automaat (DCT) en een elektronisch sperdifferentieel. Of we die elementen allemaal zullen terugzien in het productiemodel zal de toekomst uitwijzen, de lat ligt alvast hoog!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...