Officieel: BMW Concept X2

Officieel: BMW Concept X2Met de Concept X2 toont BMW dat ze nadenken over werk maken van nog een extra SUV in het gamma.

Bij de lokale BMW consessiehouder kan je momenteel terecht voor een premium X1, X3, X4, X5 en X6, zelfs het kleinste kind ziet dat er nog ruimte is voor een X2. Net zoals de X4 en X6 broeders zou deze X2 de coupé-afgeleide variant kunnen worden van de X1, we gaan er vanuit dat ze in München nog wel zin hebben in nog een stoere SUV / crossover.

Maar alvorens ze met een productiemodel naar buiten komen presenteren ze nog even conceptuele voorbode. Met deze Concept X2 moet je het nog doen tot 2018 wanneer je een BMW X2 kan kopen, de gewaagde styling van dit conceptmodel zal er wel niet meer bij zijn. Voor het interieur, technologie en motoren kijk je best even naar de X1.

Lees hier onze rijtest met de BMW X1 xDrive20i!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...