Teaser: nieuwe Audi Q5 komt eraan! #Qriosity

Teaser: nieuwe Audi Q5 komt eraan! #QriosityNaast een nieuwe generatie A5 Sportback brengt Audi ook een gloednieuwe Q5 SUV mee naar het aankomende Autosalon van Parijs!

Terwijl de concurrentie toch op overtuigende wijze mag – en kan – uitpakken met hun moderne en efficiënte “compact SUV” aanbod blijft Audi wat achter met de Q5 die sinds 2008 op de markt is. In 2012 volgde nog wel een deugddoende facelift maar niemand is het eeuwige leven gegeven, zeker niet in autoland waar alles razendsnel evolueert..

De geringde Duitsers uit Ingolstadt wisten dus wat ze moesten doen, de nieuwe Q5 terug vooraan de klas brengen met moderne technologie, gadgets en efficiënte motoren. Op donderdag 29 september 2016 krijgen we te zien of ze daarin slagen, dan viert deze tweede generatie Q5 namelijk zijn wereldpremière op het Autosalon van Parijs!

Designmatig verwachten we eerder een zachte evolutie (mét nog straffere LED’s) en veel technologie van de nieuwe A4 en A5 familie, de eerste teasers insinueren hoogtechnologische connectiviteit met Apple Carplay en Android Auto. Via de hippe #Qriosity hashtag kan je de onthulling van dichtbij mee volgen.

We verwachten de nieuwe Audi Q5 tegen begin 2017 in de showroom.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...