Spyshots: BMW 8-Reeks Coupe (2018)

Spyshots: BMW 8-Reeks Coupé (2018)BMW maakt – eindelijk – werk van een luxueuze en krachtige coupé boven de 6-Reeks!

Na de prachtige Pininfarina Gran Lusso Coupe Concept was iedereen van mening dat BMW maar eens werk moest gaan maken van een nieuwe generatie 8-Reeks. In het verleden stond deze tussen 1989 en 1999 te blinken in de showrooms, erna moest je voor een grote luxueuze coupé bij anderen terecht.. De eeuwige concurrent uit Stuttgart heeft nu opnieuw een volwaardige luxecoupé in de aanbieding die het zeker niet slecht doet gezien de grotere marges die te rapen vallen op de luxemodellen.

Allemaal redenen voor BMW om toch eens een 8-Reeks opvolger naar buiten te brengen, na de subtiele aankondiging eerder dit jaar werden recentelijk de eerste prototypes gespot. Vermoedelijk staat dit nieuw vlaggenschip op de technische basis van de 7-Reeks limousine, inzake gadgets, luxe en comfort weet je dus al in welke richting je mag kijken. Op vlak van motoren zouden voornamelijk krachtige acht- en twaalfcilinders hun weg vinden, misschien is dit ook het ideale moment om met een volwaardige M8 naar buiten te komen als weerwerk tegen het AMG geweld.

Snel naar de lokale BMW dealer hollen hoeft niet, voor 2018 moet je niets verwachten van deze ultieme Gran Tourer uit München..

Lees hier onze rijtest met de BMW 730d xDrive!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...