Video: Chris Harris test de Porsche 911 Turbo S (991.2)

Video: Chris Harris test de Porsche 911 Turbo S (991.2)Na Carfection mag Chris Harris ons verlichten inzake de nieuwe Porsche 911 Turbo S!

Op de hardcore GT3‘sen en special edition 991 R na is de Turbo de daddy binnen het Porsche 911 gamma, zeker in de nog krachtigere Turbo S uitvoering heb je eigenlijk niets meer te klagen als je het allemaal kan betalen. Minstens 207.878 euro heb je hier in België nodig om je handtekening te zetten onder een bestelbon, we gaan er vanuit dat een stevige brandstofrekening of taksen dan ook wel geen probleem meer zal vormen.

In zijn gefacelifte vorm levert de geblazen 3.8-liter flat-six maar liefst 580 pk en 700 Nm (750 Nm in overboost!), gelukkig blijft de intelligente vierwielaandrijving trouw op post waardoor je deze Porker doorheen het volledige jaar kan aanwenden. Nul-naar-honderd is voorbij in minder dan drie seconden met het Sport Chrono Pack, bij 330 km/u bereik je de topsnelheid. Visueel bleven de wijzigingen eerder beperkt, het geoefende oog ziet dan weer wél de nieuwe bumpers, hightech infotainmentsysteem, verlichting én motorrooster achteraan.

Top Gear presentator Chris Harris toont ons waar deze Porsche 911 Turbo S (991.2) minimaal tot toe in staat is. Daarnaast geeft hij ook de raad om je circuit niet te hoog in de bergen te leggen, wat configuratietips binnen het 991.2 gamma en kwalitatieve benzine te tanken!

Lees hier onze rijtest met de Porsche 911 Carrera S (991.2)!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...