Teaser: Aston Martin DB11 Volante (2018)

Teaser: Aston Martin DB11 Volante (2018)De eerste Belgische exemplaren van de gloednieuwe DB11 moeten nog opduiken maar Aston Martin schenkt ons nu al zonnige vooruitzichten voor 2018 met een dakloze DB11 Volante!

Op een originele manier geeft het Britse Aston Martin de eerste beelden mee van een DB11 Volante, iedereen met enige verbeelding had van de DB11 Coupé toch al ene cabrio kunnen maken. Technisch deelt deze natuurlijk de volledige basis met de andere DB11’s, om het dynamische weggedrag ook hier te verzekeren werd er wederop geopteerd voor een lichte softtop dakconstructie.

Pas tegen de lente van 2018 zou de Aston Martin DB11 Volante het daglicht te zien krijgen in zijn uiteindelijk vorm. Ergens in 2017 zal de DB11 Coupé vermoedelijk zijn V8 versie dan maar meekrijgen naast de 5.2-liter V12 mét turbokracht!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...