Trailer: Amazon’s The Grand Tour start op 18 november

Trailer: Amazon's The Grand Tour start op 18 novemberHet voormalige Top Gear dreamteam – Hammond, May en Clarkson – komen 18 november terug met hun gloednieuwe The Grand Tour autoprogramma! Deze keer niet op de vertrouwde BBC maar op Amazon Prime..

Na het niet-verlengen van de behoorlijk succesvolle samenwerking tussen de BBC en Jeremy Clarkson besloten de twee partijen uit elkaar te gaan. Top Gear kreeg dan maar een gloednieuw – zesdelig! – presentatieteam maar kon nooit het eerdere niveau bereiken, Jeremy en Co zochten op hun beurt naar een nieuwe broodheer en vonden die in Amerika bij Amazon Prime.

Na bijna een jaar voorbereiding, opnames en wereldwijde roadshows krijgen we eindelijk een datum om hun nieuw autoprogramma te aanschouwen. Noteer alvast 18 november 2016 in jullie agenda want dan gaat The Grand Tour van start op Amazon, kort erop kan je het ongetwijfeld online ergens herbekijken. De eerste trailer lijkt alvast veelbelovend met ondermeer de LaFerrari, P1, 918 Spyder, 4C Spider, Vulcan, 675 LT, …

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...