Uittip: Jaguar – Art Of Performance Tour (2016)

Uittip: Jaguar - Art Of Performance Tour (2016)Om alle nieuwigheden voor te stellen aan een breed publiek lanceert Jaguar een ‘Art of Performance Tour’! Een dynamische kennismaking waar we maar al te graag even tijd voor maakten.

In het voorbije 18 maanden toonde Jaguar zich behoorlijk bedrijvig met ondermeer een gloednieuwe XE berlineF-Pace SUV én de all new XF. De blitse F-Type sportwagen kreeg vanaf het begin een tijdloos design mee dus daar hadden de Britten geen werk meer aan, met een SVR en AWD versie hebben ze nu voor iedereen wel een gepaste versie in de aanbieding.

Uittip: Jaguar - Art Of Performance Tour (2016)

Na enkele mindere jaren wil Jaguar terug enige rol van betekenis gaan spelen in het premiumsegment. In Europa – en zeker in België – draait dat voornamelijk rond krachtige Duitsers maar met het volledig vernieuwde gamma zijn ze er bij Jaguar rotsvast van overtuigd om weerwerk te kunnen bieden. Ook een jonger koperspubliek kan nu terecht bij de Britse katachtige, iets wat vroeger niet altijd het geval was met hoger gepositioneerde modellen. Met indrukwekkende mediacampagnes werden de nieuwigheden alvast onder de aandacht gebracht, nu start ook het Art of Performance Tour in onze regio.

Uittip: Jaguar - Art Of Performance Tour (2016)Uittip: Jaguar - Art Of Performance Tour (2016)

Uittip: Jaguar - Art Of Performance Tour (2016)

Deze dynamische kennismaking met diverse Jag’s ging eerder dit jaar van start in Duitsland en maakt zich nu klaar voor lokale evenementen op meer dan 400 locaties in ondermeer België, Spanje, Denemarken en nog 43 andere landen wereldwijd. In Europa worden er alvast meer dan 10.000 bezoekers verwacht voor deze aangename ervaring die zich hopelijk voor de Britten vertaald in puike verkoopcijfers.

Uittip: Jaguar - Art Of Performance Tour (2016)

Elk model uit het huidige Jaguar gamma omvat een knappe vormgeving met de gekende Britse flair, puike prestaties en een dynamisch doch comfortabel weggedrag. Aan dat eerste durven we niet meer twijfelen, voor de twee andere basiskenmerken werden we een parcours opgestuurd tijdens de avant première voor pers & VIP’s. De XE mocht zijn scherp en directe stuurgevoel etaleren tussen strategisch geplaatste kegels en op een nat wegdek bewees de XF het nut van zijn veilig weggedrag. Daarnaast kregen we ook de mogelijkheid om plaats te nemen in een F-Type (op de passagierstoel) met een professionele racepiloot instructeur die zich even liet gaan op een rondpunt! Tot slot is er een kleine roadtrip gepland met de F-Pace SUV!

Uittip: Jaguar - Art Of Performance Tour (2016)

Het Belgische JaguarArt of Performance Tour programma loopt van 16 september 2016 tot 16 oktober 2016 en trekt naar vijf locaties in België – Luxemburg:

  • Brugge (B): 16 – 18 september
  • Nijvel (B): 24 – 25 september
  • Zolder (B): 1 – 2 oktober
  • Andenne (B): 8 – 9 oktober
  • Colmar-Berg (LUX): 15 – 16 oktober

De beschikbare plaatsen (1.200 stuks verdeeld over alle locaties) worden ter beschikking gesteld via de website van Jaguar en richt zich voornamelijk op nieuwe klanten. Het concept slaat alvast aan want de beschikbare plaatsen zijn bij aanvang van de tour alreeds goed gevuld, indien je naast een reservatie grijpt kan je bij de lokale concessiehouder terecht voor een testrit!

Uittip: Jaguar - Art Of Performance Tour (2016)Uittip: Jaguar - Art Of Performance Tour (2016)

Noodzakelijk voor een deelname aan de Jaguar – Art of Performance Tour is natuurlijk een rijbewijs en deelnemers moeten 25 jaar of ouder zijn.

Alle informatie staat op deze website én daar kan je ook nog proberen een golden ticket te verzilveren!

Uittip: Jaguar - Art Of Performance Tour (2016)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...