Video: Ken Block’s Gymkhana Nine [Focus RS]

Video: Ken Block's Gymkhana Nine [Focus RS]Gymkhana (nine) time baby!

Ter promotie van de aankomende Forza Horizon 3 laat Ken Block zich opnieuw (volledig!) gaan met een performante bolide waarvan de achterbanden nadien wel aan vervanging toe zijn. De laatste jaren kiest hij trouw voor de Blauwe Ovaal, in Gymkhana 9 is dat een gepeperde (400 pk+) Ford Focus RS.

Meer dan acht minuten worden we intensief getrakteerd op véél gedrift, Amerikaanse bigger & better waarden, rook, special effects en knotsgekke stunts waarbij je de Focus RS ziet op plaatsen waar je hem niet zou verwachten. Niet persé iets om zelf een voorbeeld aan te nemen met je felbegeerde hot hatch!

Lees hier onze rijtest met de Ford Focus RS!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...