Tweede editie “Fun Rallye Fiat 500” op zondag 2 oktober 2016

Tweede editie "Fun Rallye Fiat 500" op zondag 2 oktober 2016Na het succes van de eerste “Fun Rallye Fiat 500” nodigt Justine Hénin begin oktober opnieuw alle eigenaars en liefhebbers van een Fiat 500 uit voor een leuke rondrit!

Ook deze tweede editie van de “Fun Rallye Fiat 500” zal in het teken staan van de “Justine for Kids” organisatie die specifieke projecten ondersteunt ten voordele van zieke kinderen. Justine Henin, één van de meest gelauwerde tennisspeelsters ter wereld en dagelijks bestuurster van een Fiat 500 zet maar al te graag haar schouders onder dit nobele initiatief!

Op zondag 2 oktober gaat de Fun Rallye van start in Waterloo met een gezond ontbijt en korte briefing waarna de deelnemers hun tocht aanvatten met een roadbook. Niet enkel oude en nieuwe Cinquecento’s zijn welgekomen, ook alle nieuwigheden (500L, 500L Trekking, 500L Living, 500X) en sportieve Abarth derivaten zijn natuurlijk welgekomen. Meer informatie – en inschrijven – kan via de www.funrallye.com website

Lees hier onze rijtest met de vernieuwde Fiat 500!

Doe samen met Justine Henin mee aan de 1e "Fun Rallye Fiat 500"

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...