Teaser: Smart ForTwo / ForFour Electric Drive (2016)

Teaser: Smart ForTwo / ForFour Electric Drive (2016)Smart brengt de nieuwe generatie ForTwo Electric Drive mee naar het Autosalon van Parijs begin oktober, voor het eerst krijgen we ook een vierdeurs ForFour Electric Drive!

Het was een publiek geheim dat Smart zich na de presentatie van de ForTwo Cabrio en Brabus uitvoeringen zich bezig hield met een nieuwe generatie Electric Drive. Deze minuscule stadswagen is geboren voor de stad en met een elektrische aandrijving kan je nog aangenamer rondrijden, laadpalen zijn hier ook iets gemakkelijker terug te vinden.

Op het Autosalon van Parijs zal Smart de nieuwe Electric Drive voorstellen, voor het eerst zowel als ForTwo Electric Drive als ForFour Electric Drive! De vorige generatie had een actieradius van 145 km op papier wat een goede 100 km in de praktijk was, de nieuwelingen moeten ongetwijfeld beter doen.. Terwijl de oude Smart Electric Drive nog gebruikt maakte van Tesla’s batterijtechnologie, nu zou de Renault Zoé hier voor broodheer spelen.

De eerste exemplaren van de nieuwe Smart Electric Drive’s worden verwacht begin volgend jaar.

Lees hier onze rijtest met de Smart ForTwo Coupé, ForTwo Cabrio en ForFour!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...