Teaser: Hyundai i30 N (2016)

Teaser: Hyundai i30 N (2016)Voor wie het nog niet wist, Hyundai maakt werk van een straffe i30 N!

Na de geruchten, de bevestiging, de spyshots, de ontwikkeling en de (semi) presentatie van het basismodel is het nu écht wel hard uitkijken naar de eerste échte hot hatch van Hyundai. Deze neemt de gloednieuwe i30 als basis en voegt er een sportieve saus aan toe, denk aan een agressieve(re) bodykit, spoiler, strakker interieur, sportuitlaat en een krachtigere motorisatie.

Daaromtrent zijn er nog heel wat vraagtekens, kiest Hyundai voor de bestaande 1.6-liter GDi benzinemotor of komen ze met een nieuwe 2.0-liter viercilinder?! We gaan er vanuit dat het vermogen ergens rond de 250 pk en 300 pk zal liggen, voor een uitgekiemd rijgedrag is niemand minder dan Albert Bierman – ex BMW M Motorsport – verantwoordelijk.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...