Video: Mercedes-AMG GT-R laat zich gaan op de Nurburgring

Video: Mercedes-AMG GT-R laat zich gaan op de NürburgringDe eerste klanten krijgen hun straffe Mercedes-AMG GT-R pas begin 2017, intussen leven de ingenieurs zich volledig uit met de prototypes op de fabelachtige Nürburgring.

Momenteel maakt Das Haus werk van een Roadster en een meer comfortabelere en “zachtere” AMG GT C, net voor de zomer presteerden ze toch vol trots hun brutale GT-R. Met serieuze uitstraling die heel wat weg heeft van de AMG GT3 racevariant, een gestript interieur (- 90 kg) en een gepeperde 4.0-liter V8 (585 pk / 700 Nm!) heb je dan ook een bloedserieuze sportwagen. De eerste leveringen zijn gepland voor begin 2017, intussen zorgt de AMG afdeling voor een perfecte afstelling van het productiemodel. En waar kan je dat beter doen dan op de Nürburgring die héél wat vraagt van een sportwagen..

Een prijskaartje werd nog niet vrijgegeven door Mercedes Belgium, vanaf november gaan de orderboeken officieel open!

Lees hier onze rijtest met de Mercedes-AMG GT!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...