Video: Chris Harris test de Ferrari F12tdf

Video: Chris Harris test de Ferrari F12tdfOngeloof. Dat gevoel heerst er bij Chris Harrisdie toch wel wat gewoon is – na een test met de Ferrari F12tdf op het eigenste circuit van Fiorano!

Sinds Chris Harris fulltime aan de slag ging bij Top Gear viel zijn Youtube kanaal wat stil, tot grote spijt van wie het benijdt. Nu dat eerste seizoen erop zit en het grote presentatieteam zich afvraagt of ze wel nog moeten verdergaan voorziet Harris ons van unieke Top Gear beeldmateriaal op zijn digitale beeldbuis. Vorige keer was de Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio nog de gelukkige, nu mag de sympathieke Brit zich uitleven met de 780 pk sterke Ferrari F12tdf.

Deze F12tdfTour de France – is een hardcore versie van de F12 Berlinetta die zich eerder positioneerde als een krachtige/luxueuze GT dan een rasechte sportwagen. Met een nieuwe bodykit, kleine vermogenskuur voor de 6.3-liter V12, dieet en straffe mechanische aanpassingen hebben de Italianen een messcherpe circuitracer weten te bouwen, tot grote verbazing van Chris. Slechts 799 exemplaren van deze topversie werden er gebouwd, nu nog eentje op de kop tikken zal niet gemakkelijk zijn.

Op het Ferrari circuit van Fiorano wist de F12tdf de LaFerrari met 1,3 seconden te verslaan, kwestie van het potentieel direct duidelijk te maken! Een vanafprijs vinden we nergens terug..

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...