Teaser: Skoda Koniaq SUV (2016)

Teaser: Skoda Koniaq SUV (2016)De Skoda Kodiaq SUV maakt zich klaar voor zijn nakende lancering op 1 september 2016.

Op het Autosalon van Genève stond Skoda nog te pronken met een donkergroen VisionS Concept (met de S van SUV), nu maken ze zich bijzonder snel klaar met de voorstelling van het productiemodel. Volgens insiders zouden de scherpe lijnen van het concept bijna allemaal overgenomen zijn met natuurlijk rekening te houden met de huidige huisstijl van de Tsjechen.

Op de eerste schooldag zal Skoda naar buiten komen met alle informatie omtrent de Kodiaq SUV, op het Autosalon van Parijs (begin oktober) krijgen we voor het eerst de kans om de nieuwkomer in levende lijve te ontmoeten! Dankzij doordacht gebruik van het MQB platform – dankjewel VAG familie – kan je tot zes inzittenden op drie rijen meenemen in deze Kodiaq!

Update 30/08: interieurbeelden!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...