Officieel: Aston Martin Vanquish Zagato Volante (2016)

Officieel: Aston Martin Vanquish Zagato Volante (2016)Na het overweldigend succes van de Vanquish Zagato Coupé komt Aston Martin dan ook maar met een dakloze Volante uitvoering naar buiten..

De vijfde intensieve samenwerking tussen het Britse Aston Martin en de Italiaanse heren van Zagato resulteerde in een Vanquish Zagato Concept en per direct stonden de telefoonlijnen roodgloeiend. Overduidelijk was er vraag naar een gelimiteerde productie van deze unieke mengeling tussen Italiaans design en Britse elegantie. Kort erop kwam het goede nieuws naar buiten, keerzijde van de medaille was wel dat de 99 exemplaren (vanaf €600.000) reeds allemaal de deur uit waren. Ter compensatie kreeg Jan Modaal gelukkig nog een mooie promovideo!

Op het Concours gebeuren in Pebble Beach komt er opnieuw goed nieuws, gezien het immense succes – en veel vermogende klanten die naast hun teergeliefde bolide grepen – zijn er 99 exemplaren van een Aston Martin Vanquish Zagato Volante op komst. Eveneens voorzien van de unieke Zagato elementen met uitzondering van de bubbels in het dak natuurlijk.

Motorisch blijft deze eyecatcher van formaat rekenen op de 6.0-liter V12 met 600 pk, nul-naar-honderd is in 3,7 tellen dakloos voorbij! Snel contact opnemen met je favoriete Aston Martin concessiehouder in België kan je misschien wel nog helpen, de eerste exemplaren van de in Gaydon (Engeland) gebouwde Vanquish Zagato Volente worden begin 2017 afgeleverd.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...