Video: Aston Martin Vanquish Zagato

Video: Aston Martin Vanquish ZagatoDe 99 exemplaren van de Vanquish Zagato zijn reeds lang toegewezen aan vermogende klanten, toch komt Aston Martin met een gelikte promovideo naar buiten.

Na een mooie carrière krijgt de Aston Martin Vanquish zijn zwanenzang in de vorm van een prachtige Vanquish Zagato uitvoering, intussen reeds de 5e samenwerking tussen de Britse sportwagenbouwer en de Italiaanse coachbuilder. De klassieke Zagato kenmerken (bubbels in het dak, Z grille, andere achterzijde een hoop logo’s, unieke accenten, …) zijn hier allemaal present, ergens niet onlogisch in ruil voor de 600.000 à 700.000 euro die je genoodzaakt bent om te investeren. De bestaande 6.0-liter V12 werd gekieteld tot 600 pk en zal slechts 99 keer gebouwd worden.

Na de presentatie op het recentste Concorso d’Eleganza te Villa D’Este was er heel wat interesse, nu nog een exemplaar vinden zit er niet meer in. Gelukkig hebben we nog een promovideo!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...