BMW’s krijgen draadloos internet via WiFi hotspot

BMW's krijgen draadloos internet via WiFi hotspotGedaan met het sukkelen met je iPhone en de Persoonlijke Hotspot, (bijna) elke BMW kan vanaf nu uitgerust worden met een supersnelle WiFi hotspot!

Innovatie en technologie zijn kernwoorden bij BMW – en bij elke andere hoogstaande autoconstructeur -, daarom dat ze de connectiviteit aan boord gaat uitbreiden met een WiFi hotspot infrastructuur. Mooi ingewerkt en dankzij een rechtstreekse verbinding met de voertuigantenne op het dak geniet je ook van een vlotte verbinding. Tot tien mobiele apparaten kunnen tegelijk verbonden worden met dit nieuwe systeem.

Voor deze WiFi functionaliteit werkt BMW samen met Deutsche Telekom in abonnementsformule waardoor er direct een volledige dekking is voorzien in Europa, voor wereldburgers is er ook een Worldpass uitbreiding indien gewenst. Voor €10 krijg je 1 GB data ter beschikking, €15 voor 2 GB of €25 voor 5 GB!

Op de 2-Reeks Active Tourer’s en Z4’s kan je deze moderne optie niet verkrijgen, dat lukt wél wanneer je (toekomstige) wagen geproduceerd is na juli 2016. Dat is dus goed nieuws voor de BMW 1 Reeks, BMW 2 Reeks Coupé en BMW 2 Reeks Cabrio, BMW 3 Reeks, BMW 4 Reeks, BMW 6 Reeks, BMW 7 Reeks, BMW X3, BMW X4, BMW X5 en BMW X6 eigenaars! Bij bestaande (nieuwe) 7-Reeks’en en X3/X4’s kan het alreeds ingebouwde systeem vanaf september ook nog geactiveerd worden.

Behalve supersnel internet via WiFi krijg je ook nog een USB poort van BMW en de mogelijkheid om je smartphone inductief (zonder laadkabel) op te laden. Dat is eveneens moderne technologie die Apple (momenteel) jammer genoeg niet ondersteunt, daarvoor komt BMW met een Wireless-Charging iPhone-hoes waarmee het toch werkt!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...