Poll: BMW 5-Reeks, Jaguar XF, Volvo S90 of toch de Mercedes E-Klasse?

Poll: BMW 5-Reeks, Jaguar XF, Volvo S90 of toch de Mercedes E-Klasse?Het hogere premiumsegment maakt zich op voor een harde nazomer, Carbuyer liet de nieuwe Volvo S90 alvast even strijden met de concurrentie uit Stuttgart, München en Coventry!

In het E-segment spelen er diverse luxemerken hun (bijna) meest luxueuze bolides maar al te graag tegen elkaar uit met een knap design, efficiënte motoren en vele gadgets. In de praktijk speelt het bijna geen rol in het aankooppatroon, ofwel beslist de fleetmanager (op basis van de CO2 uitstoot, prijs en uitrusting) ofwel ben je diehard fanboy van Merk X en sta je niet te springen om met Merk Y te rijden.

De keuze tussen een gloednieuwe Volvo S90 (vanaf €38.800) en Mercedes E-Klasse (vanaf €48.400) is dan ook niet gemakkelijk, de Jaguar XF (vanaf €40.725) is hier ook van de partij en kreeg recentelijk nog een deugddoende facelift. Een nieuwe generatie BMW 5-Reeks maakt zich klaar in de coulissen voor zijn onthulling dus ergens is het wel te begrijpen dat deze nog niet kan uitpakken met moderne rijhulpsystemen en veelbelovende technologie. Vandaag de dag kost de Vijf minstens €40.200.

Ga je voor het strakke alternatief uit Zweden, de elegantie van de Brit of de oerdegelijke kwaliteit van een Duitser? En dan laten we de keuze voor een Maserati Ghibli, Audi A6 of Lexus GS nog achterwege!

BMW 5-Reeks vs Jaguar XF vs Volvo S90 vs Mercedes E-Klasse?

View Results

Laden ... Laden ...

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...