Hoera, Mercedes-Maybach teasert een luxueuze coupe!

Hoera, Mercedes-Maybach teasert een luxueuze coupé!Krijgen we 10 jaar na datum eindelijk een moderne opvolger voor de Maybach Exelero?

In 2005 verraste Maybach, toen een volwaardig automerk binnen de grote Daimler familie, vriend en vijand met de knotsgekke Exelero. Een 700 pk sterke coupé die bij bandenboer Goodyear dienst moest doen als high performance testmodel. Niemand minder dan Jay-Z gebruikte de one-off zelfs voor een blitse videoclip, collega-rapper Birdman kocht de wagen later over van de Duitsers.

Fast forward naar augustus 2016 waar Mercedes-Maybach een knappe (maar nietszeggende) teaser publiceert van iets “hot & cool” ter ere van het aankomende Pebble Beach Concours d’Elegance in California. Krijgt het bijzonder luxueuze gamma van de luxetak (volgt u nog?) van Mercedes-Benz binnenkort het gezelschap van een coupé? Logischerwijs op basis van de S-Klasse Coupé mét de krachtigste motoren. Of kregen de designers carte blanche om een nieuwe Exelero – al dan niet in conceptvorm – te ontwerpen?

Zeer binnenkort krijgen we antwoord op die vraag, de Rolls Royce Wraith volgt het allemaal met argusogen mee!

Maybach Exelero 2008

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...