Dit is de nieuwe Hyundai i30 (2016)!

Dit is de nieuwe Hyundai i30 (2016)!De volledige onthulling van de nieuwe generatie i30 is voorzien op 7 september eerstkomende, Hyundai schenkt ons vandaag wel al wat teasers!

De new generation i30 zal een van de belangrijke premières worden op het aankomende Autosalon van Parijs begin oktober. Peter Schreyer, de getalenteerde Chief Design Officer van de Koreanen, haalde het beste uit zijn hoed pen en spreekt over natuurlijke, vloeiende lijnen, verfijnde oppervlakken en een expressief koetswerk om een tijdloze uitstraling te creëren. We zijn benieuwd hoe zich dat zal vertalen in een productiemodel, met enige verbeelding herkennen we de “Cascading Grille” van de nieuwe i20 en i40.

De nieuwe i30 blijft een op-en-top Europees product. Zowel het design, ontwikkeling als testwerk werd hier op het Oude Continent gedaan met dank aan het grote Hyundai Motor Group European Technical Center nabij de Nürburgring! De focus blijft hier een kwalitatief product, efficiënte aandrijflijnen, Europees rijplezier, veiligheid en slimme connectiviteit. Nog meer grote woorden die Hyundai dus zal moeten zien waar te maken bij de onthulling, een marktlancering in België is vermoedelijk voorzien voor het Autosalon van Brussel in januari 2017!

Naast een vijfdeurs i30 hatchback en een praktische i30 Wagon verwachten opnieuw een sportievere i30 driedeurs, van deze laatste zouden we voor het eerst ook een i30 N hot hatch krijgen!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...