Mercedes-AMG komt met AMG GT C variant!

Rijtest: Mercedes-AMG GTCompact, Clubsport, Comfort, … Mercedes brengt volgend jaar ook een AMG GT C op de markt!

Momenteel is de leukste sportwagen van Mercedes-Benz te verkrijgen als AMG GT, GT S en GT R, recentelijk wisten we dat daar ook nog een dakloze Roadster variant zal bijkomen. In de zomerpresentatie van moederbedrijf Daimler werd duidelijk dat de uitbreiding van de AMG GT nog wat verder zal gaan, ergens in 2017 worden we verwend met een AMG GT C. Waarvoor die C staat is nog even afwachten, we gaan er vanuit dat het een instapper betreft die iets rustiger/comfortabeler te rijden valt.

Zowel een AMG GT C Coupé als AMG GT C Roadster staan momenteel op de tijdlijn van 2017, of dat wil zeggen dat we van de andere uitvoeringen geen dakloze versie mogen verwachten is nog afwachten geblazen. Naast een comfortabele afstelling van de ophanging zou Mercedes-AMG ook wat minder pk’s kunnen implementeren, met een kleine 400 heeft niemand ook iets te klagen.

Lees hier onze rijtest met de Mercedes-AMG GT!

Mercedes planning 2017

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...