Video: Lamborghini Murcielago + aanhangwagen + geiten

Video: Lamborghini Murcielago + aanhangwagen + geitenJe Lamborghini aanwenden om de geiten te transporteren met een aanhangwagen, waarom ook niet.. TGIF!

Na enkele donkere jaren was de Murciélago haast hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor het immense succes van Lamborghini vandaag de dag. Met een Belgische designer, een krachtige V12 achterin en heel wat kennis/technologie van nieuwe eigenaar Audi plaveide de Murciélago het pad voor de Gallardo’s, Aventador’s, Huracan’s en heel wat speciale modellen. Een trekhaak stond niet op de officiële optie/accessoirelijst maar wie goed zijn best doet kan zo’n rasechte sportwagen gerust aanwenden om met een aanhangwagen wat geiten – en strobalen! – te vervoeren.

In de beginjaren bouwde Lamborghini overigens enkel en alleen tractors en landbouwvoertuigen, later dit decennium komen ze overigens opnieuw met een SUV op de proppen. Vooruit met de geit!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...