Aston Martin DB9 gaat officieel met pensioen

Aston Martin DB9 gaat officieel met pensioenDe allerlaatste 9 exemplaren van de Aston Martin DB9 staan broederlijk in de rij om de fabriek in Gaydon te verlaten. RIP!

Na een gezegende carrière van maar liefst 12 jaar nemen we nu officieel afscheid van de Aston Martin DB9 met zijn atmosferische 6.0-liter V12, vermoedelijk werden er ongeveer 16.000 exemplaren gebouwd. De negen – going out in style – allerlaatste krijgen allemaal een speciale uitvoering door de Aston Martin Q Division met een unieke koetswerkkleur, een aangepast Aston Martin logo voorop en natuurlijk een badge om mee uit te pakken dat je effectief “one-of-9” laatste DB9’s hebt gekocht.

Eens deze allemaal de deur uit zijn kunnen ze zich (eindelijk) volledig toespitsen op de vlotte productie van de gloednieuwe DB11! Deze krijgt heel wat technische componenten mee van de nieuwe Mercedes vrienden, onder de motorkap ligt er nu een 5.2-liter turbogeblazen V12. Kort na de zomermaanden moeten de eerste exemplaren geleverd worden aan een nog ongedefinieerde prijs.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...