Video: Motor Trend test de Porsche 911 Carrera (991.2)

Video: Motor Trend test de Porsche 911 (991.2) CarreraMag de berichtgeving omtrent de vernieuwde Porsche 911 Carrera wel wat bigger & better, bekijk dan de (te) generieke Jason Cammisa van MotorTrend en zijn visie omtrent het Duitse sportwagenicoon!

De toevoeging van turbo’s aan het reguliere 911 Carrera-gamma was voornamelijk ingegeven door de steeds strenger wordende Europese regels inzake verbruik en uitstoot, in Amerika zien ze er anderzijds nog steeds geen graten in om kolossale motorblokken in hun blitse bolides te proppen. Maar Porsche deed wat het moest doen, gelukkig zonder al te veel te moeten sleutelen aan het basisconcept. Onze Amerikaanse vrienden van MotorTrend zochten met de instapper uit of het Duitse equivalent van die befaamde American Dream in gedrang is gekomen.

Ben je, zoals menig Europeaan, iets rustiger van ingesteldheid dan Mr Cammisa kan je ongetwijfeld elke dag opnieuw genieten van de gefacelifte 991 Carrera. In België te verkrijgen met 370 pk en een manuele zesbak vanaf 99.825 euro, de 50 pk sterkere Carrera S kost je minstens 15.000 euro meer én dan moet je nog door de lange optielijst..

Lees hier onze rijtest met de Porsche 911 Carrera S (991.2)!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...