Officieel: BMW 1-Reeks Berline (2016)

Officieel: BMW 1-Reeks Berline (2016)BMW kondigt met zeer beperkte informatie eindelijk de komst van een 1-Reeks Berline aan, momenteel heeft het model enkel wel een toekomst in China.

En daarmee hebben we dus alles gezegd rond deze BMW 1-Reeks met kofferklep, in Europa zou er momenteel geen vraag zijn naar een dergelijke variant. De directe concurrentie zien dat toch anders en niet zonder succes, misschien komt München later nog wel terug op de exclusieve marktpositionering in China.

Het 1-Reeks Berline productiemodel heeft – zoals het hoort – veel weg van de Compact Sedan Concept, deze werd niet toevallig voorgesteld op de lokale Guangzhou Auto Show! Voor de productie rekent BMW op een innige samenwerking met Brilliance die ginds ook al de X1 en 2-Reeks Active Tourer bouwen, we gaan er dus vanuit dat de 1-Reeks Berline voorzien is van voorwielaandrijving. Een premium interieur en hoogstaande connectiviteit zou eveneens aanwezig zijn aldus de Blauw-Witte autoconstructeur, foto’s noch informatie zijn daarvan beschikbaar.

Lees hier onze rijtest met de BMW 1-Reeks (116d vs 118d)!

Officieel: BMW 1-Reeks Berline (2016)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...