Alfa Romeo 4C Spider (tijdelijk) te huur via Hertz autoverhuur!

Alfa Romeo 4C Spider (tijdelijk) te huur via Hertz autoverhuur!Wil je graag nog intensiever genieten van deze zonnige zomervakantie, huur dan bij Hertz een (rode of gele) Alfa Romeo 4C Spider!

De Alfa Romeo 4C Spider is een dakloze – compacte – Italiaan die niet enkel met zijn looks kan uitpakken, ook qua rijbelevenis en soundtrack waren we bijzonder tevreden. Vormde die vanafprijs van €73.000 nog een probleem dan is autoverhuurder Hertz daar met een ideale oplossing: deze zomer breiden ze namelijk hun Fun Collection uit met de 4C Spider. Maar liefst twee exemplaren zijn er beschikbaar tijdens de zomermaanden van 2016, een bloedrode en een flashy gele!

Een exacte huurprijs meegeven is niet mogelijk, veel is afhankelijk van vraag/aanbod/leeftijd/duurtijd. De Belgische tak van Hertz heeft 11 vestigingen over heel het land en stiekem verwachten ze heel wat van deze tijdelijke passievolle toevoegingen aan hun emotioneel sportwagengamma, voor landgenoten en toeristen misschien wel dé kans om van de Alfa Romeo 4C Spider te genieten!

Lees hier onze rijtest met de Alfa Romeo 4C Spider!

Alfa Romeo 4C Spider (tijdelijk) te huur via Hertz autoverhuur!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...