Vierde Belgische Tesla Supercharger staat in Diegem

Vierde Belgische Tesla Supercharger staat in DiegemNa Gent, Aartselaar en Nijvel kan je nu ook terecht in Diegem (Brussel) voor een supersnelle Tesla Supercharger laadpaal!

Bijna tegelijk met de leveringen van de eerste Model X’en in België kan Tesla eveneens aankondigen dat ons klein Belgenlandje een extra Supercharger rijk is! Vanaf vandaag kan je nabij het Van der Valk Hotel te Diegem (dichtbij Brussels Airport) terecht voor een halve laadbeurt in slechts 20 minuten of 80% in 40 minuten. Tesla voorziet 8 laadstations waardoor er maximaal 16 elektrische bolides tegelijk kunnen voorzien worden van verse energie!

In België zijn nabij strategische snelweglocaties al Superchargers in gebruik te Aartselaar, Nijvel en Gent. Het netwerk van Superchargers in Europa breidt gestaag uit en maakt het mogelijk om moeiteloos vanuit Noord naar Zuid-Europa te rijden. Superchargers worden op het grote touchscreen van de Tesla Model S en Model X in Google Maps mooi weergegeven.

Daarnaast werkt Tesla ook aan een Destination Charging laadnetwerk op functionele eindlocaties zoals winkelcentra’s, restaurants en hotels, hier duurt het laden wel iets langer.

Lees hier onze rijtest met de Tesla Model S 85D!
Lees hier alles omtrent de Tesla Model X!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...