Video: De Ferrari LaFerrari Spider geeft een teken van leven

Video: De Ferrari LaFerrari Spider geeft een teken van levenEindelijk krijgen we een (klein beetje) beeld te zien van de dakloze Ferrari LaFerrari Spider!

Na de voorstelling van de LaFerrari hypercar was het uitkijken hoe snel de 499 exemplaren van het nieuwste Ferrari meesterwerk de deur uit zouden vliegen. Dat duurde, gezien het straffe cijfermateriaal en grote exclusiviteitsgraad, niet bijzonder lang maar gelukkig zijn er ook enkele Belgische exemplaren bij. Ook de 30 beschikbare LaFerrari FXX-K’s vonden kort na de voorstelling voor de beste klanten alreeds een bestemming, wie toch nog een gloednieuwe LaFerrari wou moest zich wenden tot de aankomende Spider uitvoering. Daar werd er al heel wat over geschreven en gezegd maar steeds zonder bewijsmateriaal, recentelijk stond er een enthousiasteling aan de poort in Maranello te wachten/filmen op het juiste moment.

Nog steeds met een klein vraagteken maar het lijkt er sterk op dat we hier effectief te maken hebben met de eerste beelden van de Ferrari LaFerrari Spider met een klein stoffen dak waardoor Targa misschien nog beter was geweest qua naamgeving. Een onthulling zou nog voor dit jaar zijn, omtrent het aantal LaFerrari Spider’s gaan de geruchten van 50 tot 200 stuks! Een prijskaartje zou ver boven de vraagprijs van de LaFerrari Coupé stijgen die toch ook niet goedkoop was aan 1,5 miljoen euro per stuk.

Mechanisch verwachten we geen ingrijpende wijzigingen, de 6.3-liter V12 krijgt dus nog steeds elektrohulp en levert op die manier een aangename 963 pk. Dakloos sprinten van nul-naar-honderd kan daarmee ongetwijfeld in een drietal seconden, de topsnelheid van de reguliere LaFerrari ligt nabij de 350 km/u..

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...