Officieel: Ferrari LaFerrari Aperta (2016)

Officieel: Ferrari LaFerrari Aperta (2016)Onze woorden waren nog niet koud of Ferrari komt gewoon naar buiten met officieel beeldmateriaal en informatie van de dakloze LaFerrari Aperta!

Dat hij er kwam was reeds bevestigd door CEO Marchionne maar tot vandaag bleef beeldmateriaal achterwege. Opeens hadden we bewegend beeld te pakken gekregen via een enthousiasteling die post had gevat aan de poort, kort erop besloot Ferrari om zelf de eerste informatie te voorzien!

Zo is de onthulling van de dakloze Ferrari LaFerrari voorzien voor het aankomende Autosalon van Parijs begin september, dan pas zullen we weten hoe de wagen écht zal heten en hoeveel stuks er gebouwd zullen worden. Een te werkwillige medewerker publiceerde deze middag wel al foto’s waarop duidelijk LaFerrari Aperta – Italiaans voor open, net zoals bij de SA Aperta en 458 Speciale A – te zien was. Dat eerste vraagstuk is dus – met de grootste waarschijnlijkheid – ingelost.

Ook de tweede vraag is eigenlijk overbodig want Ferrari gaf reeds aan dat de gelimiteerde productie volledig uitverkocht is.. Het vermogen blijft op 963 pk liggen dankzij de magische combinatie van de 6.3-liter V12 benzinemotor en een KERS hybridesysteem. Het chassis is een klein beetje verstevigd om ervoor te zorgen dat de rij-eigenschappen van de LaFerrari Aperta identiek zijn aan die van de LaFerrari Coupé. Hoera!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...