BMW Beach Lounge 2016: 9 juli tot 28 augustus

BMW Beach Lounge 2016: 9 juli tot 28 augustusDeze zomer doet BMW opnieuw van zon-zee-strand met BMW Beach Lounge in het zonnige Knokke, ter ere van het 100-jarige bestaan komt er dit jaar een CY toprestaurant!

Na behoorlijk succesvolle edities strijkt het BMW Beach Lounge gebeuren deze zomer tussen zaterdag 9/07 en zondag 28/08 terug neer in de mondaine badstad aan de Belgische Kust. Vorig jaar kwamen er maar liefst 32.000 mensen – eigenaars, fanboys, toeristen en reguliere levensgenieters – langs en om er dit jaar terug een succes van te maken voorziet BMW exclusieve events zoals avant-premières van nieuwe modellen, knappe modeshows en aangename live muziek. Nieuw dit jaar zijn de kookworkshops die elke weekdag plaatsvinden!

Nog een nieuwigheid, voornamelijk wegens het blauw-witte eeuwfeest, is het CY pop-up restaurant met diverse gerenommeerde chef’s (Filip Claeys, David Martin, Roger Van Damme, ..)! Wie tijdig een plaats weet te reserveren via de website kan genieten van een culinaire topprestatie in de vorm van een lekker voorgerecht, hoofdgerecht én dessert afkomstig van de Van Tricht kaasboer!

Op zondag 14 augustus viert BMW expliciet hun honderdste verjaardag met een leerrijke geschiedenisles. Wat dat precies inhoudt is momenteel nog een goed bewaard geheim, vorig jaar wist de Duitse premiumconstructeur alvast te verbazen met de viering van 40 jaar 3-Reeks!

Elke werkdag tussen 16u en 23u en in het weekend & feestdagen al vanaf 12u kunnen liefhebbers van de leefwereld van BMW terecht in de BMW Beach Lounge aan het Casino in Knokke-Heist. Voor meer informatie en het volledige programma kunt u terecht op www.bmwbeachlounge.be.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...