Ford Mustang rijdt voor Team Sky in de Tour de France ’16

Ford Mustang rijdt voor Team Sky in de Tour de France '16Ford is de nieuwe partner van Team Sky en levert een blitse Mustang voor de ploegleiding tijdens de aankomende Tour de France!

Voor geruime tijd opteerde het succesvolle Team Sky – met ondermeer Wiggins, Lopez, Froome en Co in het peloton – voor blitse Jaguar’s, naast een grote colonne XF Sportbrake’s waren er unieke momenten met een F-Pace prototype en een aangepaste F-Type Coupé (inclusief fietsdrager). Maar aan die Britse supersamenwerking kwam begin dit jaar abrupt een einde, het succesvolle wielerteam koos voor Ford.

Tijdens de aankomende Tour de France is de kans is meer dan reëel dat je blauw-zwarte Mondeo’s, Kuga’s en Transit’s ziet voorbij daveren, al dan niet in de luxueuze Vignale uitvoering. Voor ploegleiding Servais Knaven (in 2003 ritwinnaar tijdens de Tour de France!) heeft de Amerikaanse autobouwer een leuke verrassing in petto, namelijk een prachtige Mustang Fastback!

Of het hier om de 2.3-liter Ecoboost (viercilinder) of krachtigere V8 uitvoering gaat is niet direct duidelijk maar daarover zal geen twijfel meer blijken wanneer de 103ste editie van het Franse wielerfestijn van start gaat op zaterdag 2 juli 2016!

Lees hier onze rijtest met de Ford Mustang Fastback 2.3 Ecoboost!

Ford Mustang rijdt voor Team Sky in de Tour de France '16

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...