Officieel: Volvo S90 / V90 R-Design

Officieel: Volvo S90 / V90 R-DesignMag die elegante Volvo S90 Berline of praktische V90 Break toch nog wat sportiever ogen? Opteer dan voor de strakke R-Design uitvoering!

Net zoals bij de rest van het aanbod van Volvo kan je ook voor de twee S90 / V90 nieuwkomers opteren voor een aangedikte R-Design uitvoering naast de Kinetic, Momentum of Inscription varianten. Verwacht geen stevige vermogenstoename of dikke spoilers, eerder steek je de Zweedse bolides in een sportief maatpak met strakke tweaks. Het bestaande motorengamma blijft dus gewoon op post al kan je de instappers naar alle waarschijnlijkheid niet combineren met de R-Design uitvoering.

Aan de buitenzijde omvat deze Zweedse topuitvoering ondermeer een nieuwe voorbumper (mét geïntegreerde mistlampen), een sportievere grille en een diffuser met zwarte accenten. Een setje dikke jetsers (vijfspaaks lichtmetaal, nvdr) mocht natuurlijk ook niet ontbreken!

Binnenin krijgen de S90 / V90 R-Design sportzetels mee naast een speciaal stuurwiel en andere pedalen/vloermatjes. Indien gewenst kan je het interieur ook nog afwerken met wat chroom of extra matzwarte pianolak hier en daar.

De meerprijs voor deze blitse “show but no go” uitvoeringen is op dit moment nog niet zichtbaar in de online configurator, de lokale Volvo concessiehouder kan je ongetwijfeld verder helpen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...