Mopar biedt handige zomercheck voor Fiat, Abarth, Jeep, Alfa Romeo, … aan!

Mopar biedt handige zomercheck voor Fiat, Abarth, Alfa Romeo, ... aan!Voor slechts €19 wordt je Italiaanse wagen volledig nagekeken of hij zomerklaar is, mocht je toch nog iets voorhebben geniet je van zes maanden gratis wegbijstand!

In Amerika kan je bij Mopar terecht wanneer je van mening bent dat je wagen wat meer vermogen kan gebruiken, hier in Europa werd het merk aangesteld als eindverantwoordelijke voor de aftersales, personalisatie, wisselstukken, diensten, klantenbijstand en dergelijke voor het volledige FCA – Fiat Chrysler Automobiles – netwerk dat ondermeer de Jeep, Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth en Lancia merken omvat.

Met de vakantie in aantocht en dus ook de traditionele Belgische zomerexodus richting de zon kan je autopech ongetwijfeld missen als kiespijn. Om eventuele problemen te vermijden komt Mopar nu met een zomercheck-up. Voor minder dan 20 euro controleren ze jouw wagen op twintig vooraf bepaalde punten én vullen ze de motorolie per direct bij, kwestie van met een volledig functionele wagen zorgeloos op reis te kunnen vertrekken.

Indien er zich toch nog een incident zou voordoen tijdens je vakantietraject voorziet Mopar – tot zes maanden na je controle – een wegbijstand die je uit de nood zal helpen.

Mopar biedt handige zomercheck voor Fiat, Abarth, Jeep, Alfa Romeo, ... aan!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...