Hoera! Aston Martin Vanquish Zagato gaat in productie!

Aston Martin Vanquish Zagato in productie!Misschien wel het beste nieuws dat je vandaag zal horen, Aston Martin en Zagato geven groen licht voor een gelimiteerde productie – 99 exemplaren – van die knappe Vanquish Zagato!

De Britse sportwagenbouwer en de Italiaanse coachbuilder – veredelaar – onthulde hun liefdesbaby (nummer 5 al!) in concept vorm op de laatste Concorso d’Eleganza te Villa D’Este en lieten alreeds vallen dat er gerust een productievariant zou kunnen komen bij voldoende interesse. Die blijkt er nu effectief te zijn en dus krijgt de wereld binnenkort net geen honderd stuks van de Vanquish Zagato.

Om één van die 99 exemplaren op te kop te tikken zal je wel zéér snel en zéér rijk moeten handelen want in de wandelgangen wordt er gefluisterd dat ze allemaal reeds een eigenaar hebben gevonden. In diezelfde wandelgangen praten ze ook over een aankoopprijs van 600.000 à 700.000 euro, zelfs een enorm bedrag voor een dergelijke – prachtige – creatie..

Of die strakke looks – gekende Zagato grille, gebogen dak en unieke achterzijde – dat prijskaartje kunnen verantwoorden moet je zelf uitmaken.. Deze Aston Martin Vanquish Zagato is anderzijds aangedreven door de bekende 6.0-liter V12 die hier 600 pk weet te produceren, in de nieuwe DB11 zit er intussen een turbogeblazen motorblok.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...