Video: Ferrari F14T vs Ferrari 488 GTB

Video: Ferrari F14T vs Ferrari 488 [Kimi Raikkonen vs Martin Brundle]De immer sympathieke Kimi Raikkonen toont het presentatiepotenieel van de Ferrari 488 GTB in een strijd met de F14 T Formule 1 bolide!

Sinds de introductie van turbomotoren levert de 488 GTB maar liefst 670 pk aan de achteras, zijn voorganger – de 458 Italia – moest het slechts doen 570 pk en was ook al geen doetje! Om het krachtige innerlijk van de nieuwe V8 sportwagen aan te tonen mocht Kimi Raikkonen zijn F1 bolide – en de F12 Berlinetta – even verlaten voor een circuittest tegen niemand minder dan Martin Brundle. Deze gerenommeerde Brit was sinds zijn geboorte in ’57 actief in de Formule 1, Formule 3 en diverse 24u klassementen.

Echt eerlijk is de strijd tussen een hyperperformante F1 bolide van de Scuderia Ferrari tegen een straatlegale sportwagen natuurlijk niet, gelukkig kent Kimi – The Iceman – Raikkonen het circuit én de wagen uit z’n broekzak en wordt het toch nog spannend..


Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...