Volvo Cars kiest voor TomTom, vanaf 2019 in elke wagen

Volvo Cars kiest voor TomTom, vanaf 2019 in elke wagenHet Nederlandse TomTom is verkozen door Volvo Cars als wereldwijde leverancier van locatie- en navigatiediensten voor het nieuwe infotainmentsysteem dat vanaf 2019 aangeboden zal worden!

Volvo gaat het toekomstige cliënteel via TomTom voorzien van real-time map updates, navigatiesoftware en actuele verkeersinformatie, een eerste stap in de innige band tussen het Nederlandse technologiebedrijf – mét eveneens een Gentse vestiging – en de Zweedse autoconstructeur!

Tom Tom Automotive zal Volvo een op maat gebouwde en toekomstbestendige systeem voorzien dat tegemoet moet komen aan de snel veranderende markteisen op dit gebied. Zowel de vloot compacte (CMA platform, x40 modellen) als de grotere Volvo’s (SPA platform, x90 modellen) zullen het nieuwe systeem meekrijgen. Gezien de sterke focus inzake autonoom rijdende voertuigen in de komende jaren zal er een sleutelrol weggelegd zijn voor accurate navigatiegegevens!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...