Gefacelifte Tesla Model S 60 is nieuwe instapper: vanaf €78.000

Gefacelifte Tesla Model S 60 is nieuwe instapper: vanaf €78.000Na de facelift van de Tesla Model S werd snel duidelijk dat je een 70 kWh variant kon laten upgraden naar een krachtige 75 kWh variant, om het verschil nu duidelijker te maken wordt de Model S 60 kWh de instapper!

De populaire premium elektrische berline van Tesla werd recentelijk, in het zog van zijn familieleden, wat opgefrist. De grootste nieuwigheden van deze facelift waren ondermeer de soortgelijke voorbumper als de Model X en Model 3, adaptieve LED koplampen, een HEPA luchtreinigingssysteem en nieuwe personalisatiemogelijkheden. Het feit dat je de middenconsole nu ook kan krijgen in een praktische layout werd ook op applaus onthaald!

Tesla paste tevens het “motorenaanbod” van de bijgeschaafde Model S opnieuw aan. De achterwielaangedreven Model S “70 kWh uitvoering” werd gedowngraded tot een 60 kWh variant met een lagere vanafprijs van €78.000 als gevolg, het rijbereik blijft met 400 km toch behoorlijk voldoende! Deze versie kan je optioneel (+ €9.500) terug upgraden naar 75 kWh, wil je de efficiënte vierwielaandrijving moet je nogmaals €5.600 investeren in je elektrische Tesla!

De Model S 90D en P90D topversies blijven onaangeroerd in de configurator staan, wanneer je liever onder de enthousiaste begeleiding van een Tesla medewerker jouw droomwagen samenstelt ben je uiteraard welkom in Gent of een andere Tesla Store!

Lees hier onze rijtest met de Tesla Model S 85D!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...