Officieel: Isuzu D-Max Fury

Officieel: Isuzu D-Max "Fury" Limited Centennial EditionNa de Akoya is deze D-Max “Fury” de jongste Limited Centennial Edition ter ere van de 100ste verjaardag van Isuzu!

Isuzu viert dit jaar het honderdjarige bestaan – net zoals die Duitse blauw-witte premiumconstructeur – en lanceert daarom enkele special editions doorheen het kalenderjaar. Op het Autosalon van Brussel in januari stond de stoere D-Max Akoya die de spits mocht afbijten van de Limited Centennial Editions, nu krijgen we de Isuzu D-Max Fury!

Met de onheilspellende naam wil de Japanse constructeur van échte werkpaarden het vurige karakter van deze pick-up benadrukken, slechts 45 exemplaren zullen er overigens gebouwd worden voor de Belgisch-Luxemburgse markt die allemaal het exclusieve Magna Red aangemeten krijgen. Voor het contrast koos Isuzu voor wat zwarte elementen zoals de 17″ velgen, roll bar, bumpers, radiatorrooster, deurgrepen, spiegelkappen en wielkastbogen. Elke D-Max Fury krijgt een exclusieve nummering binnenin!

Onder de motorkap van deze kleurrijke D-Max ligt er steeds een 2.5-liter twin turbo dieselmotor met 163 pk en 400 Nm, gekoppeld aan een handgeschakelde zesbak of automatische vijftraps transmissie. Zo’n D-Max Fury krijgt de inschakelbare vierwielaandrijving van Isuzu mee, net zoals het stevige trekvermogen van 3,5 ton! In de kofferbak past er nog eens 1.000 kg aan bagage lading.

Deze special edition Isuzu is enkel beschikbaar als functionele en comfortabele Double Cab 4WD met een Belgische vanafprijs van 28.884 euro exclusief btw. Dat kan je nog aandikken met het Automaat Plus Pack, Navi Pack, Comfort Pack en Leder Pack, de garantie van 5 jaar met wegbijstand zit reeds in de basisuitrusting!

Lees hier onze rijtest met de Isuzu D-Max 2.5 D LSX!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...