Krijgen we een stoere Mercedes E-Klasse All Terrain?

Krijgen we een stoere Mercedes E-Klasse All Terrain?Als de geruchten kloppen krijgen we behoorlijk snel een verhoogde Mercedes E-Klasse Break “All Terrain” die eindelijk de concurrentie moet aangaan met de Audi A6 Allroad!

De onthulling van de gloednieuwe Mercedes E-Klasse BreakEstate, T-Modell of dergelijke in andere landen – ligt nog maar net achter ons en de eerste geruchten omtrent een verdere uitbreiding steken de kop al op. We weten dat we naast de E-Klasse Break en Berline ook nog een Coupé en Cabrio mogen verwachten, een verhoogde – stoere – E-Klasse All Terrain is dan iets nieuws onder de zon.

Deze avonturiers worden steeds uitgerust met wat meer bodemvrijheid, een zichtbare bodemplaat en extra plastiek rondom om het koetswerk te beschermen tegen stenen, rotsen, takken of andere obstakels die je kan tegenkomen wanneer de asfalt verlaat. Daarmee hebben we dan ook direct het potentieel van deze Mercedes E-Klasse All Terrain in Vlaanderen toegelicht, in andere delen van ons land – en bij uitbreiding de wereld – zou een dergelijke uitvoering wel aanslaan.

Motorisch zouden enkel de krachtigste uitvoeringen beschikbaar zijn, met behulp van de luchtvering die standaard reeds aanwezig is kan de wagen ook zonder al te veel technische ingrepen hoger gezet worden. Of we deze nieuwigheid ook met een AMG badge zullen krijgen is een groot vraagteken, gezien ze bij Audi daaromtrent ook twijfelen willen we de kansen voor deze sportieve All Terrain’s zeker niet afschrijven.

Hoe dan ook, als Das Haus effectief met een E-Klasse All Terrain naar buiten komt is er eindelijk een volwaardig concurrent voor de Audi A6 Allroad. Volvo werkt ook aan een soortgelijke V90 Cross Country, de meerwaardezoekers onder ons hebben een mooie toekomst in het vooruitzicht!

Krijgen we een stoere Mercedes E-Klasse All Terrain?

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...