Teaser: Fiat 500 Riva

Teaser: Fiat 500 RivaReeds tientallen special editions van de Fiat 500 passeerden reeds de revue, binnenkort komen de Italianen met een veelbelovende samenwerking met de botenbouwer Riva.

De Cinquecento hoeven we intussen niet meer voor te stellen, deze iconische Fiat werd bijna 4.000.000 keer gebouwd waarvan we de helft mogen toeschrijven aan de nieuwe generatie die in 2007 het levenslicht zag. Vorig jaar werd deze volledig vernieuwd zonder al te veel aan zijn schattige looks te raken, inzake personalisatie hoef je de Italianen ook niets meer te leren. Gaande van meervoudige koetswerkkleuren, leuke interieuruitvoeringen en unieke accenten, er bestaat wel een Fiat 500 special edition die het bezit.

De nieuwste special edition omvat een samenwerking tussen het bekende autoconstructeur uit Turijn en Riva, de gerenommeerde bouwer van luxejachten. Details blijven nog even uit waardoor we het vandaag nog moeten doen met bedekte teaserafbeelding en een begeleidende tekst waarin ze praten over de speciale Evening Blue kleur en unieke dakbekleding. Binnenin krijgen we een crèmekleurig interieur met blauwe accenten en hout op de middenconsole, we zijn benieuwd! Als basis zouden ze de Riva Aquariva genomen hebben, oftewel de actuele erfgenaam van de mythische Aquarama!

Op maandag 4 juli 2016 is het wachten voorbij en stellen de twee Italiaanse topmerken hun unieke creatie voor die ze zelf als volgt omschrijven: de Fiat 500 Riva neemt de karakteristieken van een klein yacht over en biedt elegantie, stijl, prestaties en comfort en maakt van elke trip een exclusieve cruise!

De Riva Aquariva

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...