Officieel: Ferrari 458 MM Speciale

Officieel: Ferrari 458 MM SpecialeMet slechts één exemplaar van de Ferrari 458 Speciale MM – op basis van de 458 Speciale – hoef geen zorgen meer te maken omtrent exclusiviteit..

Inzake exclusiviteit zit je bij Ferrari sowieso wel goed, wil je écht iets speciaals en kan je het betalen bouwt de Italiaanse sportwagenbouwer gewoon je dromen na met het One Off Program. Tweemaal per jaar moet je dan naar Maranello om de huidige stand van zaken te bespreken en allerhande dingen af te toetsen met de ingenieurs en designers, drie jaar later – en een dikke twee miljoen euro lichter – rolt jouw one-off de droomfabriek buiten.

De Britse (anonieme) eigenaar van deze 458 Speciale MM koos voor prachtige configuratie met een satijnwitte koetswerkkleur en Italiaanse driekleur, speciale velgen, lagere daklijn met zwarte A-stijlen, nieuwe luchtinlaten achteraan en grondig gewijzigde voorzijde zijn allemaal unieke accenten. Onderhuids is er ook heel wat gesleuteld aan het koetswerk (oa radiators, luchthappers, …) maar de reguliere 4.5-liter V8 uit de 458 Speciale zou in zijn geheel zijn overgenomen. Hierdoor krijgt de 458 Speciale MM een heerlijk klinkende atmosferische achtcilinder die in staat is om 608 pk te genereren!

Binnenin is het meubilair overtrokken met het hoogwaardige Cioccolato leder, witte sierstiksels en matwitte accenten in de middenconsole. De muziekinstallatie is eveneens opgewaardeerd al zou dat onze laatste zorg ter wereld zijn met zo’n brullende (9.000 tr/min!) V8 achterin..

Wanneer geld geen probleem meer is kan een dergelijke One-Off programma soelaas bieden om je automotive pleasure te bevredigen, hopelijk komt de gelukkige eigenaar toch eens buiten met z’n unieke Ferrari 458 Speciale MM om de rest van de wereld ook een plezier te doen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...