Video: Zlatan Ibrahimovic promoot de Volvo V90 (op epische wijze)

Video: Zlatan Ibrahimovic promoot de Volvo V90 (op epische wijze) Voetbalgenie Zlatan Ibrahimović promoot op – bijna heroïsche wijze – de gloednieuwe Volvo V90!

Nadat Avicii opgedragen werd om de grote XC90 te promoten mag nu de steraanvoerder van Paris Saint-Germain (Franse kampioen 2016) de praktische V90 aanprijzen. Op een unieke manier wordt de Zweedse fierheid, de knappe Volvo en het voetbaltalent van Zlatan Ibrahimović in beeld gebracht, niet toevallig in aanloop van het EK2016 in Frankrijk. Op woensdag 22 juni strijden onze Rode Duivels daar overigens tegen Ibrahimović & Co met een plaats in de volgende ronde als gemeenschappelijk doel!

De Volvo V90 kan de jouwe zijn vanaf €39.950 (D3 – 150 pk), daarnaast is er nog een D3 AWD, D4, D4 AWD en D5 AWD aan dieselzijde. De V90 is ook beschikbaar met twee benzinemotoren, namelijk een T5 (254 pk) en T6 AWD (320 pk). Naast de Kinetec basisuitrusting kan je nog wat extra investeren in het hogere Momentum of Inscription uitrustingsniveau! Als alles vlot verloopt krijgen we later nog een V90 T8 met een Plug-in Hybrid configuratie die een pak vermogen weet te combineren met een extreem lage CO2!

Deel 2: The Epilogue

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...